Locker met druppel

Op zoek naar lockers die uw gebruikers gemakkelijk en snel met hun eigen druppel kunnen openen? U vindt ze bij WEWO Interior Concepts.

  • Veel mogelijkheden voor de lockers qua look and feel
  • Zeer gebruiksvriendelijk voor uw gebruikers
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Wilt u een locker met druppel aanschaffen? Wij vinden graag de juiste locker voor u.

Druppel locker

Gebruiken uw medewerkers een druppel om het alarm van het pand af te krijgen, of om deuren te openen? Kies dan ook voor lockers die met een druppel openen. Gemakkelijk? Jazeker! Om een locker met druppel te openen of sluiten hoeft de gebruiker alleen maar zijn druppel voor het elektronische slot te houden. Deze druppel sleutel hangt waarschijnlijk standaard aan zijn sleutelbos, als sleutelhanger, en is dus altijd binnen handbereik.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Een locker met druppel openen

Het openen van de locker gebeurt vervolgens op basis van Radio Frequency Identification (RFID). RFID maakt gebruik van radiofrequenties om voorwerpen met elkaar te laten communiceren, in dit geval de locker en de druppel. Om te beginnen zit er een RFID tag op het slot van de locker. Deze chip ontvangt radiosignalen en identificeert deze. Wanneer de chip een radiosignaal van een reader ontvangt, maakt de tag zijn identiteit bekend. Die RFID reader zit op de druppel. De reader stuurt een radiosignaal naar de tag en kan de unieke code die de tag terugstuurt lezen en identificeren. Zo wordt het elektronische slot met de druppel geopend.

Lockers met een druppel koppelen met bestaande software

De software van lockers met druppel wordt gekoppeld met uw huidige database, zodat uw beheerder altijd kan zien wie welke druppel en dus ook welke locker in gebruik heeft. Uw database wordt één-op-één in onze software geïntegreerd. Gaat er iemand uit dienst? Dan hoeft u dit alleen in uw bestaande database aan te passen. Per direct heeft deze persoon dan ook geen toegang meer tot zijn locker. Ook wordt de software van deze lockers vrijwel altijd gekoppeld aan uw bestaande toegangscontrole, bijvoorbeeld van een merk als Mifare, HID, Skidata, Multitag en Legic. Dit betekent dat hun druppel voor uw medewerkers echt multi-inzetbaar is.

Voordelen van lockers die openen met een druppel

De voordelen van lockers die openen met een druppel zijn gemakkelijk op te sommen. Ten eerste is er natuurlijk het gemak, omdat de gebruiker alleen maar zijn druppel voor het elektronische slot hoeft te houden om de locker te openen of sluiten. Daarnaast is RFID een zeer veilige techniek, die veel moeilijker te vervalsen is dan vele andere beveiligingstechnieken. En tot slot wordt RFID niet aangetast door externe invloeden, zoals weersomstandigheden of vervuiling. Daarmee is het ook een perfecte oplossing voor lockers die buiten staan, bijvoorbeeld in het fietsenhok of op de parkeerplaats van uw organisatie.

Lockers met druppel aanschaffen

Overigens helpen wij u bij WEWO Interior Concepts graag met het totaalplaatje. Wij helpen u niet alleen met het maken van de keuze voor het juiste sluitsysteem, zoals dus een locker openen met een druppel, maar ook met vormgeving van de locker zelf. Wat spreekt u meer aan:

een houten locker?
een metalen locker?
een volkern locker?

Voor ons maakt het niet uit, want met ons uitgebreide assortiment en een breed scala aan mogelijkheden kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers