Lockers met pincode

Kiest u voor de lockers met een pincode van WEWO Interior Concepts, dan kunnen gebruikers veilig hun waardevolle spullen opbergen.

  • Veel mogelijkheden voor de lockers qua look and feel
  • Zeer gebruiksvriendelijk voor uw gebruikers
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste locker. Daag ons uit!

Lockers openen met een pincode

In publieke ruimten, in pretparken, in sportcentra of in musea: er zijn veel verschillende situaties te bedenken waarin lockers met pincode (ook wel een kluis met cijferslot genoemd) ideaal zijn. Deze lockers zijn ook op de werkvloer goed in te zetten, zeker wanneer u regelmatig met flexwerkers werkt. In al de genoemde situaties gaat het om mensen die voor een korte periode – slechts een paar uur of een (werk)dag – van een locker gebruik willen maken. In dat geval wilt u uzelf het beheer van de lockers besparen. Het uitgeven en weer innemen van keycards, druppels of badges is simpelweg te tijdrovend en bovendien risicovol. Kiest u voor lockers die openen met een pincode, dan kunnen gebruikers toch hun waardevolle spullen veilig opbergen. En dat zonder dat u er omkijken naar heeft.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Voordelen van lockers met een cijferslot

Daarnaast zijn er nog wat voordelen te noemen. Met lockers met een cijferslot krijgt uw beheerder bijvoorbeeld nooit meer te maken met kwijtgeraakte sleutels. Bovendien is de locker door het gebruik van een pincode heel simpel af te sluiten en te openen. De gebruiker ervaart niet het ongemak van het gebruik van sleutels of muntgeld. Lockers die openen met een pincode zijn zodoende een zeer gebruiksvriendelijke oplossing.

Hoe werkt een kluisje met pincode?

Een kluisje met een pincode werkt als volgt. De gebruiker opent het lockerslot met een persoonlijke pincode. Deze pincode bestaat standaard uit vier cijfers, maar kan ook een andere lengte hebben als u dat wenst. Uw beheerder heeft verder de mogelijkheid om automatisch pincodes te genereren, zodat in een korte veel verschillende pincodes uitgedeeld kunnen worden. Deze pincodes worden van tevoren geprogrammeerd en kunnen uit de bijgeleverde software worden gehaald. Zeer handig, zeker in de evenementenbranche! En zodra een nieuwe pincode van toepassing is, wordt de oude code automatisch geblokkeerd. Dat is ook de reden waarom dit lockersluitsysteem ideaal is in situaties waarin de kluisjes eens of zelfs een paar keer per dag nieuwe gebruikers krijgen.

Functionaliteiten van lockers met pincode

Lockersloten die openen met een pincode kennen verschillende functionaliteiten. Graag noemen we de twee meest gevraagde. Uw beheerder kan bijvoorbeeld tijdrestricties toevoegen. Dit betekent dat lockers automatisch blokkeren wanneer zij na een bepaalde tijd geopend worden, denk aan: standaard na 0.00 uur of standaard 24 uur na ingebruikname. Daarnaast is ook een combinatie van een pincode en RFID mogelijk, wat uiteraard extra veiligheid biedt. Deze functionaliteit is ideaal wanneer er zeer waardevolle of gevaarlijke spullen in de lockers opgeborgen worden -  vaak niet het geval bij flexibele lockers. Deze combinatie wordt bijvoorbeeld ingezet bij de politie, voor het openen van de wapenkluizen.

Kluis met cijferslot

Heeft u de keuze voor een kluis met cijferslot gemaakt, dan staat u daarna voor nóg een keuze: het materiaal waarvan de lockers gemaakt worden. Bij WEWO Interior Concepts adviseren wij u hier graag over. Of u nu gaat voor een houten locker, een metalen locker, een stalen locker of een Volkern locker: u vindt het gegarandeerd in ons uitgebreide assortiment. En deze lockers zijn uiteraard allemaal te combineren met een pincode.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers