Elektronische lockers

WEWO Interior Concepts richt uw kantoor graag in met de juiste elektronische lockers.

  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld in sluitsystemen
  • Onafhankelijk advies
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Wij adviseren u graag. Daag ons uit!

Gemak van elektronische lockers

Wilt u dat uw medewerkers, scholieren of andere bezoekers hun spullen veilig kunnen opbergen, zonder dat er ooit gedoe is met (kwijtgeraakte) sleutels of muntjes? En zonder dat er ooit nog een locker slot vervangen hoeft te worden? Kies dan voor het grote gemak van elektronische lockers. Elektronische lockers kunnen bovendien op afstand beheerd, gereserveerd en vrijgegeven worden. Wel zo handig!

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Kleine en grote elektronische lockers

Tijdens de werkdag, een evenement of een lange dag op school: in veel verschillende situaties zijn elektronische lockers een ideale manier om persoonlijke bezittingen veilig en netjes op te bergen. Deze lockers zijn bij WEWO Interior Concepts uiteraard beschikbaar in verschillende formaten. Om te beginnen zijn er kleinere lockers verkrijgbaar, die geschikt zijn om bijvoorbeeld een portemonnee of tablet in op te bergen. Maar u kunt bij ons ook terecht voor elektrische garderobekasten met voldoende plek om kleding netjes in op te hangen.

Lockers met elektronische locker sluitsystemen

Elektronische lockers worden natuurlijk voorzien van een eveneens elektronisch lockerslot. Uw voordeel? Er zijn veel verschillende mogelijkheden.

  • Een pincode- of cijferslot. De gebruiker opent het lockerslot met een persoonlijke pincode. Deze pincode bestaat standaard uit vier cijfers, maar kan ook een andere lengte hebben als u dat wenst.
  • Locker met smartphone-app. Met slechts een druk op de knop op de smartphone wordt de locker geopend.
  • RFID locker openen met een badge. Om zijn vaste locker te openen of te sluiten hoeft de gebruiker namelijk alleen maar zijn badge (vaak is dit een pasje) voor de kaartlezer te houden.
  • RFID locker openen met een druppel. Het openen en sluiten van deze locker werkt op dezelfde manier als met de badge. De gebruiker hoeft alleen maar zijn druppel voor het elektronische slot te houden. Deze druppel sleutel hangt waarschijnlijk standaard aan zijn sleutelbos, als sleutelhanger, en is dus altijd binnen handbereik.

 

De beste keuze in elektronische lockers

Zoals u hierboven kunt lezen, kunnen elektronische lockers op verschillende manieren geopend worden. Hoe maakt u de juiste keuze? Onze belangrijkste tip: probeer een inschatting te maken van uw doelgroep. Zo hebben jongeren (denk aan studenten) het liefst een kluisje dat ze met hun smartphone kunnen bedienen. Ouderen daarentegen bedienen hun elektronische locker waarschijnlijk liever met een pincode, badge of druppel. En ook het materiaal van uw lockers kunt u op die doelgroep afstemmen, denk aan:

Bij WEWO Interior Concepts is het allemaal mogelijk.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers