Smart lockers

Met de smart lockers van WEWO Interior Concepts kunt u uw lockers perfect afstemmen op de behoefte van uw gebruikers.


  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel
  • Onafhankelijk advies
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Bent u op zoek naar smart lockers? Wij hebben de juiste lockers voor u.

Kiezen voor smart lockers

Bij nieuwe manieren van werken, leren en ontspannen past ook een veranderende opbergbehoefte. Vaste kastruimtes is voor kantooreigenaren, onderwijs- en zorginstellingen allang niet meer de juiste oplossing. Met smart lockers kunt u uw lockers beter afstemmen op de behoefte van de gebruikers.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Het voordeel van smart lockers

Het voordeel van smart lockers is zeer groot: ze beheersen zichzelf. U bepaalt natuurlijk wel zelf de voorwaarden. Zo kunt u bijvoorbeeld (laten) programmeren dat iedere gebruiker maximaal één locker tegelijk mag hebben. Of dat een bepaalde gebruiker alleen in een bepaald gebouw een locker mag gebruiken. Of dat een locker 24 uur na ingebruikname automatisch wordt vrijgegeven. Kortom: u bepaalt zelf aan welke restricties uw smart lockers moeten voldoen. Het voordeel: het bepalen en (laten) programmeren van de voorwaarden is eenmalig. Daarna weten de lockers automatisch wat zij moeten doen en heeft u er geen omkijken meer naar. Het beheren van een smart locker systeem is dan ook zeer gemakkelijk.

Smart locker locks

Smart lockers worden voorzien van elektronische lockersloten, ook wel smart locker locks genoemd, aangedreven door elektronica. Er zijn twee manieren waarop deze sloten stroom kunnen krijgen, namelijk via netstroom of via een batterij. Bij een smart locker lock op netstroom wordt ieder slot apart bekabeld. Het slot krijgt via het net stroom toegediend. Deze sloten worden geopend met een smartphone-app (Wi-Fi, 3G of 4G), een badge, een druppel of een pincode. Daarnaast is een elektronisch lockerslot op batterij (een batterijslot) mogelijk. Uiteraard is deze batterij zeer robuust: hij gaat probleemloos drie jaar mee. De smart locker locks op batterij openen met een badge, een druppel of een pincode.

Smart lockers en toegangscontrole

Smart lockers zijn ook te koppelen met uw bestaande toegangscontrole, bijvoorbeeld van het merk Mifare, Hitag of HID. Werkt u met een eigen systeem? Ook daarmee is integratie mogelijk. Uw bestaande database wordt één-op-één in de software van de smart lockers geïntegreerd.

Kleine en grote elektronische lockers

Smart lockers zijn uiteraard beschikbaar in verschillende formaten. Zo zijn er kleinere kluisjes, die geschikt zijn om kleine, waardevolle spullen zoals een portemonnee of tablet in op te bergen. Maar er zijn ook smart garderobekasten verkrijgbaar, waar meer dan voldoende plek is om (sport)kleding netjes in op te bergen. Afhankelijk van uw situatie bekijken wij samen met u uw mogelijkheden.

De beste elektronische lockers voor uw doelgroep

Zoals gezegd kunnen smart lockers op verschillende manieren geopend worden. Afhankelijk van uw doelgroep - met name afhankelijk of uw gebruikers jonger of ouder zijn - bepaalt u samen met uw adviseur bij WEWO Interior Concepts de juiste keuze. Jongeren vinden het over het algemeen prettig om hun locker met hun smartphone te openen. Ouderen daarentegen hebben vaak een beter gevoel bij met een pincode, badge of druppel.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers