Houten lockers

WEWO Interior Concepts biedt een breed assortiment aan houten lockers – stuk voor stuk voorzien van een fraaie uitstraling.

  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel
  • Onafhankelijk advies
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Wij maken graag de perfecte lockers voor uw (luxe) kantooromgeving. Daag ons uit!

Lockers van hout

Onze houten lockers zijn ideaal voor bijvoorbeeld (luxe) kantoorpanden waar veel aandacht is besteed aan het interieur, aangezien deze lockers een bijzondere fraaie uitstraling hebben. De lockers worden geproduceerd uit houten plaatmateriaal dat in verschillende kleuren en structuren beschikbaar is. Denk bijvoorbeeld aan eiken, kersen, donkerblauw, jeans, linnen of marmer look. Qua look & feel is er dus zeer veel mogelijk. Uw kluisjes kunnen zelfs volledig op maat gemaakt worden. Dat komt omdat wij de lockers in onze eigen fabriek vervaardigen. Natuurlijk voorzien wij uw lockers ook van een melamine, HPL of fineer toplaag. Dit maakt de lockers sterk en robuust, en dus geschikt voor intensief gebruik.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Houten lockers met FSC-keurmerk

Hecht u, net als WEWO Interior Concepts en veel andere organisaties, veel waarde aan het milieu? Dan is het goed om te weten dat wij uw houten lockers ook uit een duurzaam materiaal (FSC) kunnen maken. Zo denkt u niet alleen aan de uitstraling van uw pand en het gemak voor uw beheerder en gebruikers, maar ook aan een betere wereld.

Sluitsysteem voor houten lockers

Uw lockers worden uiteraard geleverd met een locker sluitsysteem. Uw voordeel bij WEWO Interior Concepts? De vele mogelijkheden - zeker wanneer u voor elektronische lockers kiest. Wat denkt u van…

  • een pincode- of cijferslot? De gebruiker opent het lockerslot met een persoonlijke pincode.
  • een elektronisch slot dat opent met een smartphone-app? Met slechts een druk op de knop op de smartphone wordt de houten locker geopend.
  • een RFID slot dat opent met een badge? Om zijn locker te openen of te sluiten hoeft de gebruiker namelijk alleen maar zijn badge (vaak is dit een keycard of een pasje) voor de locker te houden.
  • een RFID slot dat opent met een druppel? Het openen en sluiten van deze locker werkt op dezelfde manier als met de badge. De gebruiker hoeft alleen maar zijn of haar druppel voor het slot te houden.

De functionaliteiten van een houten locker van WEWO

Voor onze houten lockers zijn natuurlijk verschillende andere opties mogelijk, denk aan extra legplanken, een stopcontact, verlichting of een brievenbussleuf. Wij maken graag de perfecte lockers voor uw unieke situatie. Daag ons uit!

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers