Melamine lockers

WEWO Interior Concepts biedt een breed assortiment aan melamine lockers, gemaakt uit houten plaatmateriaal dat wordt voorzien van een melamine toplaag.

  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel
  • Onafhankelijk advies
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Wij maken graag de perfecte lockers voor uw situatie.

Daag ons uit!

Lockers van melamine

De belangrijkste voordelen van een melamine locker? Kleurvast, gemakkelijk te onderhouden en erg sterk. WEWO Interior Concepts biedt daarom een breed assortiment aan melamine lockers, voor veel verschillende situaties. Van kantoorpanden tot scholen, van openbare ruimten tot sportscholen.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Lockers met melamine toplaag

Onze melamine lockers worden geproduceerd uit houten plaatmateriaal dat wordt voorzien van een melamine toplaag. Deze toplaag maakt de lockers sterk en robuust, en dus geschikt voor intensief gebruik. De lockers zijn ontworpen en worden geproduceerd door WEWO Interior Concepts zelf. De mogelijkheden en toepassingen zijn daardoor zeer ruim. Het brede scala aan kleuren, de verschillende houttypes en de diverse locker sluitsystemen zorgen altijd weer voor een unieke combinatie. En ook qua maatvoering kennen onze melamine lockers geen beperkingen. Dankzij onze eigen productiefaciliteit kan WEWO Interior Concepts snel en voordelig maatwerk leveren.

Melamine lockers met FSC-keurmerk

Hecht u, net als WEWO Interior Concepts en veel andere organisaties, veel waarde aan het milieu? Dan is het goed om te weten dat wij de basis van uw melamine lockers (het houten plaatmateriaal) ook uit een duurzame houtsoort (FSC) kunnen vervaardigen. Zo denkt u niet alleen aan de uitstraling van uw pand en het gemak voor uw beheerder en gebruikers, maar ook aan een betere wereld.

Sluitsysteem voor melamine lockers

Ook onze melamine lockers worden uiteraard geleverd met een locker sluitsysteem. Daarom kunnen gebruikers immers hun locker op slot doen en weer openen. Uw voordeel bij WEWO Interior Concepts? De vele mogelijkheden - zeker wanneer u voor elektronische melamine lockers kiest. Wat denkt u van…

  • een RFID slot dat opent met een badge of een druppel? Om zijn locker te openen of te sluiten hoeft de gebruiker alleen maar zijn badge of druppel voor de locker te houden.
  • een pincode- of cijferslot? In dit geval opent de gebruiker het lockerslot met een persoonlijke pincode.
  • Of een elektronisch slot dat opent met een smartphone-app?

Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en uw doelgroep helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. Natuurlijk adviseren wij u daarbij ook graag over het juiste materiaal voor uw locker, denk aan hout, volkern, metaal of melamine.

De functionaliteiten van onze melamine lockers

Voor onze melamine lockers zijn natuurlijk verschillende andere opties mogelijk, denk aan extra legplanken, een stopcontact of een brievenbussleuf. Wij maken graag de perfecte lockers voor uw unieke situatie. Daag ons uit!

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers