Volkern lockers

WEWO Interior Concept produceert volkern lockers op maat: ideaal wanneer u op zoek bent naar lockers die lang mee moeten gaan.

 • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel
 • Onafhankelijk advies
 • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Wij maken graag de beste volkern lockers voor uw situatie. Daag ons uit!

Lockers van volkern

Volkern lockers worden gemaakt van een slijtvast en krasvast materiaal, dat zelfs tegen vocht kan. Bent u op zoek naar lockers die wel een stootje moeten kunnen, bijvoorbeeld voor uw school, garderobe, openbare ruimte, kleedkamers of kantoorpand? Dan maakt u met volkern lockers zeker de juiste keuze. Tegelijkertijd hebben deze lockers een mooie luxe uitstraling, waardoor dit stijlvolle meubel ook in kantoren een perfecte oplossing is. En uw grote voordeel: bij WEWO Interior Concept produceren wij deze kluisjes in onze eigen fabriek, waardoor maatwerk mogelijk is.

Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie
Stel direct online je vraag!

Wat is volkern?

Volkern is een dik laminaat dat op dezelfde manier gemaakt wordt als HPL (High Pressure Laminate). Volkern is daarmee een bijzonder sterk materiaal, en dus ideaal om lockers van te maken die lang mee moeten gaan.

Kiezen voor volkern lockers

Is in uw situatie een grote mate van duurzaamheid vereist? Dan zijn volkern lockers voor u de juiste oplossing. Deze lockers kunnen zelfs worden toegepast in vochtige omgevinge. WEWO Interior Concepts kan deze lockers zowel met als zonder aluminium profielen leveren. Aan u de keuze!

De unieke eigenschappen van volkern lockers

Graag zetten we de unieke eigenschappen van volkern lockers voor u op een rij:

 • waterbestendig;
 • minimaal onderhoud;
 • gemakkelijk te reinigen;
 • hoge slagvastheid;
 • hoge stootvastheid;
 • zeer krasbestendig;
 • duurzaam en slijtvast;
 • geschikt voor intensief gebruik;
 • leverbaar in nagenoeg iedere uitvoering en kleur;
 • een exclusieve uitstraling.

Volkers lockers, ook wel Trespa lockers

Door een uitgebreid netwerk aan toeleveranciers van plaatmaterialen kan WEWO Interior Concepts veel verschillende designs en kleuren leveren. Zo passen onze volkern lockers altijd in uw interieur. Eén van onze leveranciers is bijvoorbeeld Trespa, een gerenommeerd en zeer bekend merk. Door deze bekendheid zijn volkern lockers ook wel bekend onder de naam ‘Trespa lockers’. Maar ook onze leveranciers Arpa en Abet leveren goede mogelijkheden. Daarnaast hebben wij in onze eigen fabriek de mogelijkheid om op de lockers duurzame materialen toe te passen, bijvoorbeeld volgens het FSC-keurmerk. En doordat wij uitsluitend met hoogwaardige materialen werken, garanderen wij u altijd volkern lockers van de beste kwaliteit.

De functionaliteiten van een volkern locker

Alle volkern lockers van WEWO Interior Concepts kunnen worden uitgevoerd met verschillende sluitsysteem, variërend van een codeslot tot een RFID slot. De lockers zijn namelijk geschikt voor alle soorten batterijsloten én sloten op netstroom, waardoor de mogelijkheden vrijwel eindeloos zijn. En natuurlijk zijn ook verschillende andere opties mogelijk, denk aan verlichting, een wandcontactdoos en oplaadpunten. De locker kan tevens voorzien worden van de door u gewenste indeling en een inwerpsleuf.

Lockers van andere materialen

Kiest u toch liever voor lockers van andere materialen? Bekijk dan gerust eens onze overige opties, namelijk hout, melamine of metaal.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers