Kantoorinrichting

Wilt u uw kantoorpand van A tot Z ingericht hebben? Daag ons uit!

  • Veel mogelijkheden, bijvoorbeeld qua look and feel
  • Onafhankelijk advies
  • Volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek

Inrichting van uw kantoor

Bent u op zoek naar duurzame kasten, tijdloze lockers, benodigdheden voor een pantry, een kantoorbalie of meubels voor in uw postkamer? Bij WEWO Interior Concepts bent u aan het juiste adres voor de inrichting van uw kantoor. Uw voordeel? Doordat al onze producten uitstekend met elkaar te combineren zijn, kunnen wij uw kantoorpand zó inrichten dat deze volledig aan uw wensen voldoet. En daarbij wordt door ons geen kamer overgeslagen.

Projectinrichting kantoor

Laat u uw (nieuwe) kantoorpand inrichten door een projectinrichter, een architect of een interieurarchitect? Dan is het goed om te weten dat wij graag met deze partij(en) samenwerken. WEWO Interior Concepts biedt voor deze partijen zelfs een groot voordeel: onze mogelijkheden op het gebied van maatwerk. Omdat we alles in eigen huis hebben én omdat we over een eigen fabriek beschikken kunnen we vrijwel alles maken. Dit betekent dat er eigenlijk geen grenzen zijn aan de creativiteit van uw projectinrichter of (interieur)architect. Ook hebben wij iets belangrijks gemeen met deze partijen, namelijk een passie voor goede materialen, hoogwaardige afwerking en fijne details. En tot slot zijn wij dankzij onze jarenlange ervaring een goede sparringpartner, zodat wij uw projectinrichter of (interieur)architect kunnen adviseren over materialen, kantoorinrichting en aanpak.

Maatwerk kantoorinrichting

Naast ons standaard assortiment levert WEWO Interior Concepts zoals gezegd ook maatwerk. Wij hebben een eigen interne ontwerpafdeling onder leiding van vakkundige designers. Hier maken we ontwerpen en impressies en komen uw ideeën tot leven.

Vervolgens gaan de vakmensen in onze eigen fabriek aan de slag gaan met uw klantspecifieke vraagstuk. Het resultaat: kantoormeubilair dat volledig aansluit op uw eisen. Kleur, materiaalsoort, afmeting, indeling: op al deze gebieden is er zeer veel mogelijk. Ons maatwerk zorgt voor zo voor een sfeervol en esthetisch verantwoord interieur op kantoor.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Toonaangevend in office interieur.

Materiaalkeuze voor kantoorinrichting

Naast onze maatwerkmogelijkheden én onze (mogelijke) samenwerking met projectinrichters en (interieur)architecten is uw voordeel bij WEWO Interior Concepts dat wij zeer veel kennis en ervaring hebben op het gebied van materiaalsoorten en materiaalbewerking. Voor kantoorinrichting letten wij bij de materiaalkeuze altijd op zaken als slijtvastheid, duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid onderhoudsgemak en vochtbestendigheid. Daar adviseren wij u natuurlijk graag over.

Kantoor ergonomisch inrichten

Daarnaast staat bij WEWO Interior Concepts ergonomie hoog in het vaandel. Een goede ergonomie op de werkvloer zorgt namelijk voor gezondere werknemers én werkgevers. Om de ergonomie op kantoor te verbeteren, zijn er een aantal punten waar u samen met ons direct winst kunt boeken. We geven u graag een paar voorbeelden. Zo vindt u in ons assortiment (post)tafels die elektrisch verstelbaar zijn, zodat de hoogte gemakkelijk aangepast kan worden aan de medewerker die aan de tafel werkt. Daarnaast ligt onze kracht in het ontwerpen van interne vervoersmiddelen. Wij noemen dit ook wel kantoortransport. Dit betekent dat wij een ruim assortiment aan elektronische en manuele transportwagens hebben. Deze transportwagens zijn ideaal voor het intern vervoeren van spullen en materialen, zodat zware of grote ladingen niet langer met de hand vervoerd hoeven te worden. Denk bijvoorbeeld aan een cateringkar of aan een wagen voor het vervoeren van post en kopieerpapier. En dit zijn slechts twee voorbeelden. Wij adviseren u graag over het ergonomisch inrichten van uw kantoor.

Meubilair en producten voor uw kantoorinrichting

Heeft u plannen voor de ontwikkeling van nieuwe werkplekken of gaat uw organisatie verhuizen of (ver)bouwen? WEWO Interior Concepts is de juiste partner, van start tot afronding. Wij geven u graag een voorproefje van uw mogelijkheden qua meubilair en producten voor de inrichting van uw (nieuwe) kantoor. Ook zijn wij specialist op het gebied van facilitaire logistiek en opbergen, waardoor u bij ons terecht kunt voor allerhande producten voor postkamerinrichting. Het is zelfs zo dat wij een unieke productlijn hebben ontwikkeld, speciaal voor postkamerinrichting: System Posto. Ook uit deze productlijn geven wij u alvast een voorproefje. Let op, dit is slechts een greep uit uw mogelijkheden.

Kantoor locker

Een kantoor locker is niet alleen een praktisch opbergsysteem is, maar ook een stijlvol meubel. Dat is ‘noodzakelijk’, want wanneer u tientallen of misschien zelfs honderden lockers nodig heeft, nemen de benodigde kantoor lockers al snel veel ruimte in uw bedrijfspand in Gelukkig zijn de mogelijkheden voor kantoor lockers bij ons eindeloos, onder meer qua materiaalkeuze en look and feel.

Kantoorkast

Kantoorkasten zijn bij het inrichten van uw kantoor onmisbaar. Met deze kasten biedt u uw medewerkers namelijk een comfortabele en ergonomische werkplek. Ze krijgen zo voldoende ruimte om spullen op te bergen, waardoor ook een clean desk policy mogelijk is. WEWO Interior Concepts biedt u een zeer uitgebreid aanbod aan kantoorkasten. Denk daarbij aan dossierkasten, archiefkasten en schuifdeurkasten, maar ook aan lockerkasten en garderobekasten.

Kantoorbalie

De kantoorbalie is hét visitekaartje van uw organisatie. WEWO Interior Concepts is sterk in het vervaardigen van kantoorbalies. Of het nu een kleine ontvangstbalie van slechts één meter breed is of een volledige kantoorreceptie waar uw medewerkers uw gasten op een professionele manier ontvangen.

Pantry

WEWO Interior Concepts denkt graag met u mee over de juiste inrichting van uw pantry. Wij leveren u écht een totaalconcept, van de kasten of kitchenette tot apparatuur als een koelkast, magnetron, vaatwasser en zelfs een Quooker.

Postkast of sorteerkast

Voor uw postkamer levert WEWO Interior Concepts postkasten en sorteerkasten in de meest denkbare modellen. Onze postkasten en sorteerkasten worden stuk voor stuk vervaardigd van hoogwaardige materialen, en zijn daardoor robuust en duurzaam.

Posttafel of sorteertafel

De ideale posttafel of sorteertafel is volledig afgestemd op de wensen van de sorteerders. Met de posttafels van WEWO Interior Concepts is dit mogelijk, zodat uw medewerkers dag in dag uit prettig kunnen werken.

Overige producten

Hierboven ziet u een kleine greep uit uw mogelijkheden bij WEWO Interior Concept. Daarnaast kunt u voor de inrichting van uw kantoor bij ons terecht voor

Download
onze brochure!
Wewo - brochure Wewo - brochure
Eén aanspreekpunt voor het totale concept, van a tot z.
één centraal
aanspreekpunt
concept
uitdenken
technische
realisatie

Office

Totaalconcept voor al uw vaste meubilair - van uw kantoorbalie tot kasten, lockers en de inrichting van uw pantry.
Meer over office

Onderwijs

Totaalconcept voor de inrichting van uw middelbare school of basisschool. Van lockers tot vast schoolmeubilair.
Meer over onderwijs

Sport & Recreatie

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor de recreatieve branche. Van hotels tot spa & wellness, van zwembaden tot sportscholen.
Meer over sport & recreatie

Zorg

Bij WEWO Interior Concepts kunt u terecht voor een breed scala aan meubels voor zorginstellingen, gezondheidscentra en ziekenhuizen.
Meer over zorg

Lockers

Jarenlange ervaring op het gebied van opbergen. Standaard lockers óf volledig op maat gemaakt.
Meer over lockers